Peter-de-Hoon

Theorielessen

Om  straks veilig aan het verkeer te kunnen deelnemen is het noodzakelijk om op de hoogte te zijn van de verkeersregels. Daarnaast moet je weten hoe te handelen in geval van een ongeval, wat de voertuigeisen zijn, wat voor verzekering je minimaal nodig hebt, welke documenten benodigd zijn voor welke categorie voortuig, etc.

Dit en nog veel meer vind je terug in je theorie. Voordat je een praktijkexamen (of RIS-toets / Tussentijdse Toets) kunt gaat afleggen moet je geslaagd zijn voor je theorie-examen.

Hoe de theorie wordt aangeleerd is per leerling verschillend. Sommige leerlingen leren makkelijk uit een boekje, anderen zitten liever achter een beeldscherm, en er zijn ook leerlingen die liever klassikaal les volgen.

In alle bovenstaande gevallen kunnen wij je van dienst zijn.

Sinds dit jaar verzorgen wij weer theorielessen, na dit enige jaren niet meer gedaan te hebben. 

De theorielessen worden verzorgd in Café2, in de Katerstraat te Zundert.
De lesavonden zijn altijd op woensdag van 19:00 tot 21:00. 

Er wordt gebruik gemaakt van een moderne theoriecursus, oefenvragen en examens worden afgenomen met gebruikmaking van tablets. Desgewenst worden er theoriematerialen verstrekt die perfect aansluiten op de cursus.

Deze theoriematerialen zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen, aangezien niet iedereen hiervan gebruik zal maken. 

Wil je liever een online theoriecursus volgen? Dan maken we een account voor je aan waarmee je jezelf 4 maanden lang de theoriestof eigen kunt maken. Er kan desgewenst ook worden geoefend met complete examens.

In het geval je liever uit een boekje leert dan kun je uiteraard ook voor theorie boekjes en examenvragen (in boekvorm en op CD-Rom) bij ons terecht.

Wij zijn aangesloten bij:

Logo CBR  logo BOVAG  Logo RISjpg